Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور ۱۲ دانشگاه جدید از ایران، تعداد دانشگاه‌های کشور در نظام رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۲ به ۵۸ مورد افزایش یافت.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر محمدجواد دهقانی مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری ( ISC ) گفت: رتبه‌بندی تایمز یکی از مشهورترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی دانشگاه‌ها است که اولین‌بار در سال ۲۰۰۴ با همکاری تایمز و کیو.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اس. تحت عنوان رتبه‌بندی "تایمز – کیو. اس." و از سال ۲۰۱۰ به بعد با همکاری مؤسسه تامسون رویترز منتشر شد.

دهقانی اظهار داشت: در رتبه‌بندی سال ۲۰۱۶ این پایگاه جهت تأمین اطلاعات موردنیاز خود، همکاری خود را با تامسون رویترز قطع و با پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس آغاز به همکاری کرد. تغییر منبع اطلاعاتی مورداستفاده پایگاه رتبه‌بندی تایمز بر روی نحوه حضور دانشگاه‌ها و رتبه آن‌ها تأثیرگذار بود. پایگاه رتبه‌بندی تایمز جهت ارزیابی دانشگاه‌ها قسمتی از اطلاعات موردنیاز خود را از خود دانشگاه‌ها، قسمتی دیگر را از نظرسنجی‌ها و اطلاعات پژوهشی و استنادات را از پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس تهیه می‌کند.

حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۲

دهقانی گفت: در پایگاه رتبه‌بندی تایمز در سال‌های ۲۰۱۲ الی ۲۰۱۴ از ایران تنها یک دانشگاه حضور داشت. در سال ۲۰۱۵ دو دانشگاه صنعتی شریف و صنعتی اصفهان در این رتبه‌بندی حضور یافته و در سال ۲۰۱۶ تعداد دانشگاه‌ها به ۸ مورد رسید. در سال ۲۰۱۷ به ۱۳ دانشگاه و در سال ۲۰۱۸ به ۱۸ دانشگاه و در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ به ترتیب به ۲۹، ۴۰ و ۴۷ دانشگاه افزایش‌یافته است. در سال ۲۰۲۲ با ورود ۱۲ دانشگاه جدید شاهد حضور ۵۸ دانشگاه حائز رتبه از جمهوری اسلامی ایران در جمع ۱۶۰۰ دانشگاه برتر جهان از ۹۹ کشور هستیم و (نام ۴ دانشگاه نیز در این رتبه‌بندی به‌عنوان reporter آورده شده است (این موضوع نویدبخش حرکت هر چه بیشتر دانشگاه‌های توانمند ایران در رتبه‌بندی‌های معتبر بین‌المللی است.

 

 

 

 

رئیس ISC گفت: در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۲، دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران، علوم پزشکی ارومیه، آزاد اسلامی نجف‌آباد، علوم بهزیستی و توان‌بخشی، علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، علوم پزشکی زنجان، خلیج‌فارس، علوم پزشکی کاشان، دامغان، صنعتی سهند، علوم پزشکی سمنان و مراغه برای اولین‌بار در این رتبه‌بندی حضور یافته‌اند.

بهترین رتبه‌ایران در سال ۲۰۲۲، بازه رتبه‌ای ۴۰۰-۳۵۱ است، این در حالی است که بهترین رتبه‌ایران در سال گذشته بازه ۳۵۰-۳۰۱ بوده است.

دهقانی افزود: دانشگاه‌های صنعتی نوشیروانی، علوم پزشکی کردستان و دانشگاه علوم پزشکی مازندران با قرارگرفتن در بازه رتبه‌ای ۴۰۰-۳۵۱ به‌عنوان دانشگاه‌های اول ایران در این رتبه‌بندی معرفی شده‌اند که در بین این دانشگاه‌ها، دانشگاه علوم پزشکی مازندران اولین حضور خود در این رتبه‌بندی را تجربه می‌کند. رتبه دانشگاه‌های ایران در جدول زیر نشان‌داده‌شده است. لازم به ذکر است که دانشگاه‌هایی که رتبه‌بندی آنها در بازه یکسان هستند همگی هم رتبه بوده و ترتیب اسامی ذکر شده در این گزارش مطابق با سامانه رتبه‌بندی تایمز و بر اساس حروف الفبا (به لاتین) است. دانشگاه‌هایی که با علامت * نشان‌داده‌شده‌اند دانشگاه‌هایی هستند که برای اولین‌بار در این رتبه‌بندی حضور پیدا کرده‌اند.

 

 

 

 

 

 

تعداد و رتبه دانشگاه‌های ایران در نظام رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز

۲۰۲۱

۲۰۲۲

 

۲۰۲۱

۲۰۲۲

 

۱۰۰۱+

۱۰۰۱–۱۲۰۰

فردوسی مشهد

۳۵۱-۴۰۰

۳۵۱–۴۰۰

صنعتی نوشیروانی بابل

۱۰۰۱+

گیلان

۳۰۱-۳۵۰

دانشگاه علوم پزشکی کردستان

۸۰۱-۱۰۰۰

خواجه‌نصیر طوسی

-

دانشگاه علوم پزشکی مازندران*

۱۰۰۱+

لرستان

۴۰۱-۵۰۰

۴۰۱–۵۰۰

دانشگاه صنعتی شریف

۱۰۰۱+

مازندران

-

 

دانشگاه علوم پزشکی ارومیه *

۱۰۰۱+

سمنان

۵۰۱-۶۰۰

 

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

۱۰۰۱+

شهید چمران اهواز

۵۰۱-۶۰۰

۵۰۱–۶۰۰

علوم پزشکی ایران

۱۰۰۱+

شهرکرد

-

ش

دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد *

۱۰۰۱+

صنعتی شاهرود

۶۰۱-۸۰۰

 

دانشگاه محقق اردبیلی

-

دانشگاه علوم توان‌بخشی و سلامت اجتماعی *

-

 

دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز

۱۰۰۱+

ارومیه

۸۰۱-۱۰۰۰

 

شهید مدنی آذربایجان

-

علوم پزشکی زنجان *

۵۰۱-۶۰۰

 

دانشگاه علم و صنعت

-

۱۲۰۱+

دانشگاه خلیج‌فارس *

۵۰۱-۶۰۰

 

دانشگاه کاشان

۱۰۰۱+

الزهرا

-

 

علوم پزشکی کاشان *

۱۰۰۱+

اراک

۸۰۱-۱۰۰۰

 

علوم پزشکی کرمان

۱۰۰۱+

بیرجند

۶۰۱-۸۰۰

 

کردستان

۱۰۰۱+

بوعلی سینا

۵۰۱-۶۰۰

۶۰۱–۸۰۰

علوم پزشکی مشهد

-

دامغان *

-

 

دانشگاه صنعتی سهند *

۱۰۰۱+

حکیم سبزواری

۶۰۱-۸۰۰

 

علوم پزشکی شهید بهشتی

۱۰۰۱+

خوارزمی

۶۰۱-۸۰۰

 

صنعتی شیراز

۱۰۰۱+

رازی

۶۰۱-۸۰۰

 

تبریز

 

علوم پزشکی سمنان *

۶۰۱-۸۰۰

 

علوم پزشکی تبریز

۱۰۰۱+

شاهد

۵۰۱-۶۰۰

 

علوم پزشکی تهران

۱۰۰۱+

شهید باهنر کرمان

-

 

مراغه *

۱۰۰۱+

تربیت‌معلم شهید رجایی

۸۰۱-۱۰۰۰

 

علوم پزشکی اصفهان

۱۰۰۱+

سیستان و بلوچستان

۶۰۱-۸۰۰

 

صنعتی اصفهان

۱۰۰۱+

یزد

۶۰۱-۸۰۰

۸۰۱–۱۰۰۰

شهید بهشتی

 

 

 

۱۰۰۰-۸۰۱

 

شیراز

 

 

+۱۰۰۱

 

علوم پزشکی شیراز

 

 

۶۰۰-۵۰۱

 

تهران

 

 

۸۰۰-۶۰۱

 

یاسوج

 

جایگاه دانشگاه‌های جهان در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۲

رئیس ISC در ادامه گفت: در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۲، بیش از ۱۶۰۰ دانشگاه برتر جهان از ۹۹ کشور رتبه‌بندی شده‌اند و ۴۵۲ دانشگاه نیز با عنوان ( Reporter ) آورده شده‌اند. این دانشگاه‌ها اطلاعات موردنیاز مؤسسه تایمز را برای رتبه‌بندی ارسال کرده‌اند اما شرایط لازم برای احراز رتبه را نداشته‌اند.

وی گفت: در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۲، دانشگاه آکسفورد برای ششمین سال متوالی رتبه اول را از آن خود کرده است و دانشگاه صنعتی کالیفرنیا و هاروارد به‌صورت مشترک در رتبه دوم قرار دارند. دانشگاه‌های استنفورد، کمبریج (از انگلیس)، MIT ،پرینستون، کالیفرنیا برکلی، ییل و شیکاگو به ترتیب در رتبه‌های ۴ الی ۱۰ دنیا قرار گرفته‌اند. در بین ۱۰ دانشگاه برتر جهان ۲ دانشگاه از کشور انگلستان و ۸ دانشگاه از ایالات متحده هستند. دانشگاه پکن چین اولین دانشگاه آسیایی است که توانسته است رتبه ۱۶ را در این رتبه‌بندی به دست آورد. کشور آمریکا با ۱۸۳ دانشگاه بیشترین تعداد دانشگاه‌های حاضر در رتبه‌بندی را دارد.

جایگاه دانشگاه‌های کشورهای اسلامی در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۲

دهقانی اظهار داشت: در رتبه‌بندی سال ۲۰۲۲ تایمز تعداد ۲۶ کشور اسلامی دارای دانشگاه‌های حایز رتبه هستند که از نظر تعداد دانشگاه، کشورهای ایران با ۵۸ دانشگاه، ترکیه با ۵۴ و مصر با ۲۳ دانشگاه بیشترین تعداد حضور را داشته‌اند. کشورهایی که دارای دانشگاه‌های حائز رتبه بوده‌اند، کشورهای ایران، ترکیه، مصر، پاکستان، مالزی، عربستان سعودی، اندونزی، الجزایر، نیجریه، تونس، مراکش، اردن، امارات متحده عربی، عراق، لبنان، بنگلادش، مراکش، تونس، آذربایجان، قزاقستان، عمان، فلسطین، کویت، قطر، اوگاندا، برونئی دارالسلام می‌باشند.

 

 

 

وی افزود: در میان دانشگاه‌های برتر کشورهای اسلامی، عربستان سعودی با رتبه ۱۹۰، لبنان، قطر و مالزی ۳۵۰-۳۰۱، ایران، امارات متحد عربی و برونئی دارالسلام ۴۰۰-۳۵۱، ترکیه، مصر، نیجریه، فلسطین و اردن ۵۰۰-۴۰۱، الجزایر و پاکستان ۶۰۰-۵۰۱، اوگاندا ۸۰۰-۶۰۱، عراق، اندونزی، عمان، بنگلادش، مراکش و کویت ۱۰۰۰-۸۰۱ و دانشگاه‌های سایر کشورها رتبه‌های بالای ۱۰۰۰ هستند.

دهقانی گفت: نتایج نشان می‌دهد که تنها ۱۲ دانشگاه از کشورهای اسلامی رتبه‌های زیر ۵۰۰ دارند، این در حالی است که طبق برنامه ده‌ساله علم، نوآوری و فناوری کشورهای اسلامی عضو OIC (مصوب ۲۰۱۷ در قزاقستان) لازم است تا ۲۰۲۶ تعداد ۵۰ دانشگاه از کشورهای اسلامی در میان ۵۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گیرند. به همین دلیل باید تلاش‌های جدی همراه با تهیه برنامه راهبری و نقشه راه مناسب توسط دانشگاه‌های این کشورها صورت‌گرفته تا علاوه بر افزایش تعداد دانشگاه‌ها، رتبه و جایگاه مناسب را در سطح بین‌المللی کسب نمایند.

روش‌شناسی رتبه‌بندی تایمز

رئیس ISC در ادامه گفت: پایگاه رتبه‌بندی تایمز یکی از نظام‌های معتبر بین‌المللی است که از سال ۲۰۰۴ مراکز آموزش عالی را در سرتاسر جهان مورد ارزیابی و رتبه‌بندی قرار داده است. این رتبه‌بندی از ۱۳ شاخص به شرح جدول زیر در قالب ۵ معیار کلی آموزش با وزن ۳۰ درصد، پژوهش با وزن ۳۰ درصد، استنادات با وزن ۳۰ درصد، وجهه بین‌المللی با وزن ۷.۵ درصد و ارتباط با صنعت با وزن ۲.۵ درصد بهره گرفته است.

 

 

معیارها کلی و شاخص‌های رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز

وزن معیار

معیار

شاخص

وزن شاخص

۳۰

آموزش

بررسی شهرت: آموزش

۱۵٪

نسبت مدرک دکتری به تعداد اعضای هیئت‌علمی

۶٪

نسبت تعداد کل دانشجویان کارشناسی به اعضای هیئت‌علمی

۴.۵٪

نسبت مدرک دکتری به کارشناسی ارائه شده توسط مؤسسه

۲.۲۵٪

درآمد مؤسسه نسبت به تعداد اعضای هیئت‌علمی

۲.۲۵٪

۳۰

پژوهش

بررسی شهرت: پژوهش

۱۸٪

درآمد پژوهش

۶٪

تعداد مقالات منتشر شده به‌ازای اعضای هیئت‌علمی

۶٪

۳۰

استنادات

تأثیر - میانگین تعداد استنادها به‌ازای مقالات منتشر شده

۳۰٪

۲.۵

درآمد صنعتی

درآمد پژوهشی حاصل از صنعت (به‌ازای اعضای هیئت‌علمی)

۲.۵٪

۷.۵

وجهه بین‌المللی

نسبت اعضای هیئت‌علمی بین‌المللی به بومی

۲.۵٪

نسبت دانشجویان بین‌المللی به بومی

۲.۵٪

سهم مقالات منتشر شده مشترک با نویسندگان همکار بین‌المللی

۲.۵٪

 

دهقانی در پایان گفت: محاسبات رتبه‌بندی تایمز توسط شرکت خدمات حرفه‌ای پرایس واتر هاوس کوپرز ( PWC ) انجام شده است. محاسبات شاخص‌ها و نمرات توسط ۳ منبع اطلاعاتی صورت‌گرفته است که این منابع عبارت هستند از:

داده‌های ارسالی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی که به‌صورت خوداظهاری جمع‌آوری می‌گردند. داده‌های حاصل از نظرسنجی شهرت توسط متخصصین آموزش عالی اطلاعات تولیدات علمی مؤسسات آموزش عالی نمایه شده در پایگاه استنادی اسکوپوس

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رتبه بندی سطح بندی پایگاه رتبه بندی تایمز علوم پزشکی مازندران دانشگاه علوم پزشکی تعداد دانشگاه ها رتبه بندی اعضای هیئت علمی کشورهای اسلامی دانشگاه صنعتی دانشگاه برتر آموزش عالی بین المللی ۲ دانشگاه شده اند ۵۰۱ ۶۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۰۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عباس شیراوژن معاون فرهنگی و دانشجویی و رییس هیات مرکزی نظارت بر شوراهای صنفی دانشجویان و دستیاران اعلام کرد: آیین‌نامه شورای صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی کشور در سه جلسه اخیر هیات مرکزی نظارت بر شوراهای صنفی دانشجویی و دستیاران براساس ضوابط ناظر بر فعالیت‌های شورای صنفی دانشجویان مصوب شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفته و توسط رییس کارگروه بررسی و تنظیم مقررات وزارت متبوع تأیید شده است.

این آیین نامه مبتنی بر ۷ ماده ۳۲ بند و ۱۱ تبصره جایگزین آیین نامه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه /دانشکدهای علوم پزشکی کشور شده و از تاریخ ابلاغ لازم اجرا است.

وظایف شورای صنفی دانشجویی و دستیاران واحد دراین آیین نامه به شرح زیر است:

پیگیری حقوق صنفی دانشجویان واحد مربوطه به منظور رفع مشکلات دانشجویان و ارائه پیشنهاد و راهکارهای اصلاحی به مسئولان ذی ربط و کمیته هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه/ دانشکده

تهیه پیش نویس شرح وظایف داخلی واحدهای زیر مجموعه شورای صنفی دانشجویی واحد و ارائه آن به کمیته هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه دانشکده جهت تایید

ارایه گزارش عملکرد ماهانه به کمیته هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه /دانشکده

همکاری و تعامل مناسب با سایر اعضاء کمیته اجرایی در برگزاری انتخابات دوره بعدی

شورای صنفی هر واحد دانشگاهی صرفاً به فعالیت در امور رفاهی و صنفی دانشجویان همان واحد می پردازد و وظیفه نظارت بر حسن اجرای امور رفاهی و صنفی دانشجویان و انعکاس مسائل و مشکلات رفاهی و صنفی آنان و پیگیری حل آنها از طریق مسئولان ذیربط واحد دانشگاهی مربوطه را بر عهده دارد.

اختیارات و حدود فعالیت شوراهای صنفی

فعالیت ها و مصوبات شورای صنفی واحد کمیته های هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه /دانشکده. باید در چارچوب قوانین و مقررات جاری کشور بر اساس ضوابط ناظر بر فعالیت های شوراهای صنفی دانشجویی مصوب جلسه ۱۶۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین قوانین و آیین نامه های ابلاغی وزارت متبوع و نیز در حیطه حقوق صنفی دانشجویی باشد.

شوراهای صنفی دانشجویی و دستیاران در هیچ یک از سطوح مجاز به انجام فعالیت های علمی فرهنگی و سیاسی نیستند. فعالیت در امور مذکور بر عهده سایر مجموعه های قانونی مرتبط در دانشگاه /دانشکده خواهد بود. تبصره: اطلاع رسانی و فعالیت رسانه ای شوراهای صنفی دانشجویی و دستیاران در بستر رسانه ای مفدا و مورد تأیید هیات نظارت انجام می شود.

برگزاری انتخابات شوراهای صنفی اردیبهشت ماه

انتخابات شورای صنفی در سال اول طی یک ماه پس‌از ابلاغ آیین‌نامه و دستورالعمل و در سال‌های بعد ترجیحاً در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

انتخابات کمیته هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران در واحدها با رأی حداقل ۱۵ درصد از کل دانشجویان در همان واحد رسمیت می‌یابد و شرط انتخاب داوطلبین کسب نصف آرای مأخوذه است در صورت عدم کسب آرای لازم انتخابات به‌دور دوم کشیده می‌شود و کسب نسبی اکثریت آرای مأخوذه ملاک انتخاب افراد خواهد بود.

شرایط داوطلبان عضویت در شوراهای صنفی دانشجویی

تمامی دانشجویان دانشگاه و دانشکده‌های علوم پزشکی که دارای شرایط ذیل باشند می‌توانند داوطلب عضویت در شورای دانشجویی شوند:

تابعیت جمهوری اسلامی ایران

التزام به قانون اساسی و اصل ولایت فقیه و قوانین موضوعه کشور

حسن شهرت قانون مداری و رعایت اخلاق اسلامی و حرفه ای

گذراندن حداقل یک ترم تحصیلی در همان مقطع

دارا بودن معدل کل حداقل ۱۴ برای مقطع کارشناسی ۱۵ برای ارشد و دکترای حرفه ای و ۱۶ برای مقطع دستیاری و دکتری تخصصی PhD

نداشتن حکم محکومیت در شورای انضباطی

مشروط نبودن نیم سال پیشین با نداشتن دو نیم سال مشروطی غیر متوالی

عدم مسئولیت و عضویت در شورای مرکزی کانون ها و تشکل های اسلامی دانشجویی به صورت همزمان

هر دانشجو صرفاً می تواند در یک شورای صنفی واحد دانشگاهی (خوابگاه یا دانشکده و مرکز آموزشی درمانی) عضویت داشته باشد.

ارائه گواهی از معاونت آموزشی مبنی بر این که مدت باقی مانده از دوران تحصیل بدون احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزارمی گردد، کمتر از دو ترم نباشد. به استثنای دانشجویان کارورز دکتری حرفه ای.

دانشجویان مشمول قوانین آموزشی میهمان نمی توانند عضو شورای صنفی شوند.

مرجع رسیدگی به تأیید صلاحیت داوطلبان شوراهای صنفی دانشجویان کمیته اجرایی انتخابات دانشگاه دانشکدها ست. وظیفه نظارت و رسیدگی بر شکایات و تخلفات انتخابات در شورای صنفی واحدهای دانشگاه دانشکده بر عهده هیأت نظارت دانشگاه /دانشکده است و در رسیدگی بر شکایات و تخلفات کمیته های هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه / دانشکده و یا در مرحله تجدید نظر بر عهده هیأت مرکزی نظارت است.

دانشجویان برای دسترسی به متن کامل آیین نامه به اینجا مراجعه کنند.

کد خبر 6100244

دیگر خبرها

  • کسب رتبه دوم کشوری در هفدهمین جشنواره شهید مطهری
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۵۰ پله‌ای دانشگاه ارومیه در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز - دانشگاه‌های آسیایی
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران