Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان سنندج  - دکتر یدالله زارع زاده گفت: رتبه بندی دانشگاه‌های جوان در بین دانشگاه‌های با قدمت ۵۰ سال و کمتر صورت می‌گیرد و در نظام رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۲، فهرست ۵۳۹ دانشگاه برتر جوان با قدمتی کمتر از ۵۰ سال را منتشر کرد که در این میان نام ۳۷ دانشگاه از ایران دیده می‌شود.

مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی کردستان با رتبه ۶۷ و علوم پزشکی مازندران با رتبه ۷۲، دانشگاه‌های اول و دوم ایران و در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا در این فهرست هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می گوید: ۱۷۳ دانشگاه از ۱۹ کشور اسلامی در این فهرست دیده می‌شوند که هند و ترکیه رتبه‌های اول و دوم و ایران و بریتانیا بطور مشترک از نظر تعداد دانشگاه‌های جوان برتر هر کدام با ۳۷دانشگاه رتبه سوم را کسب کرده اند.

دکتر زارع زاده گفت: دانشگاه کردستان نیز با کسب جایگاه دهم کشور در این فهرست قرار گرفته است.

مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: حضور استادان و دانشجویان بین الملل، حضور اساتید دانشگاه در عرصه‌های جهانی، ارتباطات بین دانشگاهی، انتشارات علمی و استنادات به یافته‌های پژوهشی را در کنار کیفیت آموزش، نسبت استاد به دانشجو، تنوع تخصص‌های اساتید، تنوع و فراگیری مطالعات و مستند کردن و بازنمایی توانمندی‌ها و اقدامات را از مهمترین شاخص‌های رتبه بندی‌های بین المللی دانست و اعلام کرد که دانشگاه علوم پزشکی کردستان در تمامی این زمینه‌ها با برنامه ریزی حرکت می‌کند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی کردستان دانشگاه علوم پزشکی کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۷۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی

دریافت 60 MB

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه بررسی و تبادل نظر درخصوص مسائل، مباحث و ابهامات مربوط به مولد سازی دارایی‌های دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز ظهر امروز چهارشنبه باحضور واقف بهروزی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی، معاونان دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز و فعالان محیط زیستی، برگزار شد.

واقف بهروزی در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مولد سازی دارایی‌های دولت اظهار داشت: در این طرح دولت اموال بلا استفاده‌ای که دارد یا اموالی که ارزش افزوده و بهره وری پایین دارد و سال‌ها رها شده‌اند و استفاده مطلوبی از این اموال صورت نمی‌گیرد را شناسایی می‌کند تا این اموال بهینه سازی شود.

وی ادامه داد: مولدسازی دارایی‌های دولت یک نوع ثروت آفرینی است.

کد خبر 6100421

دیگر خبرها

  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • کسب رتبه دوم کشوری در هفدهمین جشنواره شهید مطهری
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج / علت مرگ در دست بررسی است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی